Verzenden & retourneren

Levering:

Wanneer uw opdracht voor 14:00 bij ons binnenkomt, is het ons uitgangspunt uw aankoop dezelfde dag, uiterlijk de volgende dag te verzenden, behoudens overmacht uiteraard. In de meeste gevallen slagen wij er in dit te realiseren.

Door gelijktijdige verkoop van artikelen in onze fysieke winkel kan het in een enkel geval voorkomen dat de voorraad nog niet is bijgewerkt. Op voorhand onze excuses mocht een artikel toch niet voorradig en daardoor niet leverbaar blijken te zijn.

Voor de levering maken wij gebruik en zijn wij afhankelijk van Post NL.

De verzendkosten worden u in rekening gebracht. Bij orders van meer dan € 125 nemen wij de kosten van het verzenden naar u voor onze rekening. Voor verzending naar het buitenland is dit € 175.

Houdt u er rekening mee dat soms pakketten door Post NL met vertraging worden afgeleverd en daardoor wellicht te laat bij u aankomen. Hiervoor kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden. Bestel dus op tijd! De pakketten worden overdag aangeboden. Indien er niemand aanwezig is om de zaken in ontvangst te nemen, wordt er een kennisgeving achtergelaten waarop staat vermeldt op welk adres de zaken in ontvangst kunnen worden genomen.

 

Retourneren en ruilen:
volgens de wet “Kopen op afstand” heeft u na ontvangst van de artikelen recht op een bedenkperiode van 14 kalenderdagen, binnen welke periode u ons moet melden dat u de goederen terug stuurt. Het terugsturen van de goederen moet dan uiterlijk 14 dagen na de melding hebben plaatsgevonden. De artikelen moeten goed verpakt en voldoende gefrankeerd teruggestuurd worden. Voor alle duidelijkheid, de retourverzendkosten zijn dus voor uw rekening. Na ontvangst van de goederen storten wij het volledige aankoopbedrag naar u terug.

Indien er iets mis is met uw bestelling, vragen wij u dit zo mogelijk per omgaande maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden. Daarna gaan we er vanuit dat we volgens de afspraak hebben geleverd.
De artikelen kunt u niet-gebruikt en in ongeschonden staat, in onbeschadigde originele verpakking en voldoende gefrankeerd sturen naar:


De Verkleedzolder
Dorpsplein 4a, 4424 CA Wemeldinge


Aan ons retour te leveren producten moeten behoorlijk verpakt (tenzij de aard van de zaken zich daartegen verzet) en op zodanige wijze beveiligd worden, dat zij bij normaal vervoer hun bestemming in goede staat bereiken. Wederpartij zal zich ten genoegen van ons voldoende verzekeren tegen redelijkerwijze aanwezig te achten risico’s gedurende het transport.

Mocht je gebruik hebben gemaakt van gratis verzenden boven een bepaald bedrag, en het totaalbedrag komt na je retour onder dat bedrag uit, dan behouden we ons het recht voor de verzendkosten alsnog in rekening te brengen. 

Voor orders onder de 20 eur excl. verzendkosten die volledig retour komen komen worden er administratiekosten van 5 eur in rekening gebracht.


Garantie:
Bij fabricagefouten van de kleding ruilen we om tegen een nieuw exemplaar. In overige gevallen
volgt een oplossing in overleg.

Deze leveringsvoorwaarden kunnen door ons te allen tijde worden gewijzigd zonder verdere aankondiging of bericht.